Mutluluk çubuğu yutan G.Saraylı yöneticiler

Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan derbi bitti ama tartışması bir türlü bitmedi. Karşılaşma sonrasında tartışılan konular Eboue, Beşiktaş taraftarı ve G.Saraylı yöneticilerin maç sonrası açıklamaları.

Derbide Eboue'ye atılan yabancı maddeler kadar çirkin olan şey Eboue'nin sırtına gelen şişeden sonra yüzünü tutması oldu diyebiliriz. Ardından G.Saraylı futbolcuların soyunma odası tüneline tribünden gelen yabancı maddelerden dolayı girememesi.

Ancak maç sonunda Galatasaraylı yöneticiler başta Ünal Aysal olmak üzere oluşan tablodan hiç rahatsız değildi. Hatta öyle ki G.Saray Başkanı Ünal Aysa, "Çok dostça bir mücadele oldu" derken geçtiğimiz günlerde "Olayları görsem sahaya atlardım" diye konuşuyor. Sahada olanları görmemek için kör olmak gerektiği konusunda eminim hepimiz hemfikirizdir.

Bugün de Ali Dürüst, Beşiktaş taraftarının çok yaratıcı bir taraftar kitlesi olduğunu, G.Saraylı futbolcuların soyunma odasına geç girmesinin yanlış anlaşılmalara yol açmaması gerektiğini söylemiş. Bu yalakalığın sebebini açıklayacak insan evladı arıyorum...

Ya fotoğraflar yalan söylüyor, ya bu yöneticiler birbirini yalamaktan çok hoşlanıyor...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

The Infamous Middle Finger