Çok Benziyorlar..



Sivas tribünlerinde ikiz fanatikler !
Lig TV spikerinin yorumu; "çok benziyorlar..."

Hannibal..

 

Tilki tavşanın çığlığını duyunca, koşa koşa gelir ama yardıma değil...

Nasıl Bilirdiniz ?

Resim 
Fanatik Cucuta Deportivo taraftarı olan gencin cenazesini son görev olarak maça götürmüşler..Adamı ibadethanesine götürmüşler ne var bunda.. :) Cemaate merhumu nasıl bilirdiniz diye sorcaklarmış..
valla helal olsun..

Limewire'a iyi haber yargıçtan geldi!

Limewire'a iyi haber yargıçtan geldi! 
Müzik endüstrisi Limewire'daki korsan müzik paylaşımını durdurabilmişti, ancak bazı plak şirketleri için bu yeterli değil. Limewire'ı dava eden 13 plak şirketi, paylaşım aracından 400 milyar dolar ile 75 trilyon dolar arası para talep ediyor.

Plak şirketlerine göre Limewire'ın borçlu olduğu ücret tam sayıyla şu şekilde belirtiliyor; 46,650,361,440,306,00 dolar. Evet söylemesi de akılda tutması da okuması da bir hayli güç. Ödemesinden bahsetmiyoruz bile.

Savunma avukatı istenilen parayı şu şekilde nitelendirdi; "Edison'un 1877'de fonografı icat etmesiyle beraber müzik kayıt endüstrisinin kazandığı paradan daha fazla." Plak şirketleri bir şarkının her paylaşımını para olarak hesaplarken, davaya bakan yargıç Wood, Limewire'ı kısmen rahatlatan açıklamayı yaptı; "Her şarkıdan yalnızca bir kez para alınabilir."

Bu karar, en azından Limewire'ın bahsi geçen paradan çok daha azını ödeyeceği anlamına geliyor. Ancak kesin kara çıkmadan, ne kadar ödeneceğini kestirmek pek de kolay değil...

Ekrem Dağ..


Sahadaki tek Beşiktaşlı Ekrem Dağ idi. O da Avusturya'dan. Ne iş la!:)

Hay Allah !!

Aslında fotoğrafı yorumsuz başlığıyla vermek yeter.. Bülent Ünder'in ilk idmanı... Eller yanakta "Ben ne yaptım... Bu takımın hali ne. Enkaz devraldım" der gibi.
Ya futbolculara ne demeli yerlerde sürünüyor; "Yahu hoca ilk günden öldürdün bizi. Gözünü seveyim yeter artık. Yürüyecek takatimiz kalmadı" der gibi.

Çare Tükenmez..

The Infamous Middle Finger