Düşersem Yanarım..

İncecik ip üzerine koca ayaklar bindi, nefsim içine sindi.
Kirpiklerim titremekte korkularımdan, düşersem yanarım.
O kadar içime sindim ki, vinç getirsen kalkmaz başım,
Yov! Gömün burada canlı naşım,
İç çekmekten düşünmekten ağardı saçım,
Düşersem yanarım...

Eskişehir..

 
 
Cuk diye oturmuş.

Yıl 1640

Pique-Shakira

Shakira Pique'ye ''üzülme yiğidim'' der gibi. Arkadaki siyah ceketli adam Pique'ye Shakira'dan daha bir duygulu bakmış.Bıraksan o sarılacak gibi  : )))
 

Sınır tanımaz..

Fenerbahçe sevgisi sınır tanımaz. Dünkü Fenerbahçe-Galatasaray basket maçından bir teyze.

Fight Club..


Aramızda bir çeşit üçgen durumu var. Ben Tyler'ı istiyorum , Tyler Marla'yı istiyor Marla beni istiyor. Ben Marla'yı istemiyorum ve Tyler da beni istemiyor; yani artık istemiyor. Bu, sevgiyle alakalı bir değer verme meselesi değil. Bu mülkiyetle alakalı bir sahip olma meselesi. Marla olmasa, Tyler'ın hayatta hiçbir şeyi olmayacak...

Sipirmin..

Lefter De Souza ..


Genç Fenerbahçeliler Forumunda gördüm güzel düşünce olursa güzel olur..

Süper Lig 30. hafta tahminleri


 Eskişehir-Trabzon: 0
Karabük-Sivas: 0
Bursa-Manisa: 1
G.Saray-Kayseri: 1
G.Birliği-Kasımpaşa: 1
G.Antep-Antalya: 2
İstanbul BŞB.-A.Gücü: 1
Buca-F.Bahçe: 2
Konya-Beşiktaş: 2

Barcelona 0-1 Real Madrid

Barca'lılar yenilgiyi unutmuşlar nasıl davranacaklarını bilmiyorlar.ula zaten sürekli yeniyorsunuz azıcık olgun davranın tebrikler,kutlarız falan deyin zaten daha 2 maç daha var önümüzde : )

Yok defans yapmış,ezilmiş şöyle olmuş böyle olmuş...Mourinho buyuk adam yine geçmesini bildi Barcelona'yı.Ne yapsın adam açık oynayayım yenileyim diye mi maça çıksın?Bulunduğu sartları çok iyi değerlendiriyor Mourinho.

Ayrıca Barca oynadığı futboldan başka hiç bir şey yapamıyor.Ne kadro olarak ne de oyun olarak çeşitliliğe sahip değil.Barcelona'nın kadrosunu genişletmesi gerekiyor.Lakin Madrid Barca'ya göre çok çeşitli varyasyonlar yapabilecek kadroya ve farklı oyun stillerini ustaca uygulatabilecek bir teknik adama sahip.

O değilde Ronaldo ne attı bee :)) ..Bir de Sergio Ramos kupayı düşürmeyeydi iyiydi : )




















Geta-Kantır-Hayflayf..

Ali Balkaya..

 


Kocaelispor'un genç kalecilerinden Ali Balkaya, kan kanseri hastalığı nedeniyle bu sabah hayata gözlerini yumdu.Allah rahmet eylesin..


Alex De Souza..
















Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la bizzat görüşen Alex türk olma isteğini iletmiş..bugün daha güzel bir haber alamam herhalde :)

Hayallerimizdeki Dopingi Görmediniz Suç Bizim..

Fenerbahçe-Şampiyon F.Bahçe 
Fenerbahçe Bayan Basketbol takımı seride durumu 3-1'e getirerek ŞAMPİYON oldu.Tebrikler kızlar.. :)

Real Madrid 1-1 Barcelona

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhcPZh7vMN_XcTIEKApMbH1UU5VKvIZS21PGGhgLVXkeW4PpNridhoFPytyDmCvqc8Fs8b9AcVtBE0Wscbi_4CDTcvQnz3fhiHdFvG_jN7GFYnkMe84bHCmR9CVPKANHRtVs5tUxeb9at0/s1600/real+madrid+barcelona.gif 
Barcelona özellikle Madrid 10 kişi kaldıktan sonra beklentilerin çok gerisindeydi.Ancak kendilerini fazla zorlamadıkları her hallerinden belli oluyordu.Madrid bu rehavetin cezasını beraberlik golüyle kesti.Sonuç olarak Barcelona lig için istediğini almış gibi görünsede.Gösterdiği dirençle kupa finali için Madrid moral ve özgüven depoladı.Bu takıma karşı defans oynayarak başarılı olmak imkansız.Jose bu maçtan dersler çıkarmalı...


Image: Miguel Ruiz (FCB)
Image: Miguel Ruiz (FCB)
Image: Miguel Ruiz (FCB)
Real Madrid - Barcelona  
Real Madrid-Barcelona 
Real Madrid-Barcelona
The Infamous Middle Finger