Cennet Kışı..

Sagopa Kajmer '98 çıkışlı
8 senelik görüşlerim karamsar bakışlı
Hayat yokuşu inişli çıkışlı
Akıttığım ter karşılığı hakettim alkışı
Senden önce yağdı saçlarıma cennet kışı..

Bim'de eski Sevgiliyi Görmek (Alıntı)

Bim'e doğru yola çıktım. zaten iki adım ötesi bim. Annemin terliklerini giyip çıkayım lan dedim, kim iki saat şimdi bağcık bağlayacak. Ama olgun bir erkekte eğreti duran şeylerin başında anne terliği geliyormuş canlar, ben bunu anladım.Bim her zamanki gibi sakindi. klima çalışıyor ama soğutmuyordu. Nasıl bir klima lan bu diyerek incelemeye başladım. ama görevli beni balici sandı,çünkü ayaklarımda da acayip terlikler altımda çamaşır suyu sıçrayıp da rengi atmış bir pijamayla pek de güzel bir gaspçı havası veriyordum."abi bu klima üflemiyor galiba" dedim.
ama cevap vermedi,işine döndü.tam arkamı dönüp gidecekken tanıdık bir ses duydum. pek bir tanıdık.sanki bir zamanlar kulağıma "aşkım" ,"seni seviyorum" diyen bir ses. yavaşça arkamı döndüm. Evet, eski sevgilimdi bu. bir zamanlar sevdiğim kadındı. bir zamanlar elele tutuşarak mal gibi gezdiğimiz kadın.şimdi nişanlısıyla bim'e gelmiş alışveriş yapıyordu. bir zamanlar aşık olduğum kadındı bu. Evet bir zamanlar uğruna canımı verebileceğim kadındı bu. ben şaşkınlıktan elimdekileri yere düşürünce bunlar birden irkildi ve hemen arkasını döndü. ben, beni görmesinler diye hızlıca aşağıya eğildim ama lanet olası bim'de raf diye bir şey yok ki. tansaş olsa arkadaki adam seni göremez ama raf yerine kolilerde ürün sergileyen bim sayesinde saklanamadım.peki size sorarım. siz arkanızı döndüğünüzde, devekuşu gibi saklandığını sanan ama ayağında ufak numara anne terlikleriyle sıçar gibi çömelmiş ve kıç çatalı gözüken bir adam görseniz ne yaparsanız?işte onlar da öyle yaptılar. bastılar kahkahayı. yavaş ve gurur yıkılmışça ayağa kalktım.gözlerine baktım. bana baktı, mahzun bir bakış görmek isterdim ama alay ediyordu resmen. ayaklarıma bakıyordu. anne terliği giymiş,parmakları ucundan çıkmış bir ayak. buydum işte. sen bu adamla bir zamanlar çıkmıştın. şimdiki sevgilin çok iyi giyinmiş ama bir bak bakayım ona.bim'de bu şıklık? sence de biraz samimiyetsiz değil mi? ben en azından yakışıyorum buraya. içimden geldiği gibiyim.böyle düşündüm ama sonra has..tr dedim. adam kapmış kızı,ben de lavuk gibi pijamayla terlikle geziyorum. kim naapsın lan beni."nasılsın görüşmeyeli?" dedim. "iyiyim" dedi. "ne güzel" dedim. "hıhı"dedi. gittikçe gerginleşiyordu ortam. yeni sevgilisi kıllandı mı acaba diye baktım ama nasıl olsa bu lavuktan bir zarar gelmez" düşüncesi hasıl olduğundan zerre umrunda değildim herifin. adam en ucuz kangal sucuğu seçmekle meşguldu."niye böyle olduk biz?" der gibi baktım. "ne diyorsun?" der gibi baktı bana. "niye böyle olduk diyorum?" der gibi tekrar baktım.ne diyorsun anlamıyorum" der gibi tekrar baktı bana. "neyse s..ktir et"der gibi baktım. s..tir etti alışverişe devam etti. bir güle güle demeden. gözyaşlarımı saklayarak elimden düşürdüklerimi aldım ve kasaya gittim.bir de peçete aldım, gözyaşlarımı silmek için. kasadaki görevli yine baliciymişim gibi baktı bana, "paran var mı" der gibi baktı bana,bana bakmasın artık kimse. al lan paranı der gibi uzattım,para üstü beklemeden çıktım ama sonra hemen geri dönüp şahsiyetsizce aldım paranın üstünü.tam çıkacakken fiş almayı unuttuğum aklıma geldi. dönüp onu da aldım. bir romantizm de yaşayamadık be.eve giderken serkan geldi yavaşça yanıma. tek dostum,yoldaşım,üzgün olduğumu anlayabilen tek insan. "abi bir şey diycem. pijamanın kıçında delik var,kıçın gözüküyor,baya da büyük" o günden beri evdeyim. bim'e de kapıcıyı yolluyorum..

Hafta Sonu TV'de Futbol

30 Nisan Cumartesi
14:00 Bank Asya 1. Lig 32. Hafta Maçları / TRT
14:00 Samsunspor-Güngören Bld & Mersin İY-Kartalspor / TRT 1 (Dönüşümlü)
14:00 Adanaspor-Çaykur Rizespor / TRT 6
15:00 Kasımpaşa-Konyaspor / Lig TV
15:00 Antalyaspor-Bucaspor / Digi Kanal
15:30 Spor Toto 2. Lig Beyaz & Kırmızı Grup 33. Hafta Maçları
16:30 Dortmund-Nuremberg / TRT HD
17:00 Blackburn-Bolton / PL TV
19:00 Real Madrid-Zaragoza / NTV Spor
19:00 Beşiktaş-Galatasaray / Lig TV
19:00 Cesena-Inter / TV8
19:30 Chelsea-Tottenham / Spormax & PL TV
19:30 Bayern-Schalke 04 / TRT HD
20:00 Lille-Arles / Kanal A
21:00 Real Sociedad-Barcelona / NTV Spor
21:45 Napoli-Genoa / TV8
22:00 PSG-Valenciennes / Kanal A
23:00 Deportivo-Atletico Madrid / NTV Spor

1 Mayıs Pazar
14:00 Liverpool-Newcastle / PL TV
15:00 Manisaspor-Eskişehirspor / Lig TV
16:00 Milan-Bologna / TV8
18:10 Manchester City-West Ham / PL TV
19:00 Fenerbahçe-İBB / Lig TV
19:00 Trabzonspor-Gaziantepspor / Digi Kanal
19:00 Kayserispor-Bursaspor / LOCA
22:00 St Etienne-Monaco / Kanal A
22:00 Osasuna-Valencia / NTV Spor

2 Mayıs Pazartesi
20:00 Ankaragücü-Karabükspor / Lig TV
21:45 Lazio-Juventus / Spormax & TV8
22:00 Espanyol-A.Bilbao /

Süper Lig 31. Hafta Tahminleri

Sivas-G.Birliği: 1
Antalya-Buca: 1
Kasımpaşa-Konya: 0
Beşiktaş-Galatasaray: 1
Manisa-Eskişehir: 0
F.Bahçe-İstanbul BŞB.: 1
Trabzon-G.Antep: 0
Kayseri-Bursa: 0
A.Gücü-Karabük: 2

Nedense..

Sanırım sensiz bir geceye daha hoşgeldim
Nedense biraz gerginim
Stresimi yumruklarımı duvara çiviledi
Gözlerim kendini saldı
Sanırım o an orda değildim
30 dakka öldüm 5 dakika dirildim
Gözyaşlarımı yağmur sandım ıslandım
Meleklerimle fısıldaştım
Kolonyalarla koklaştım
Nedense son darbeyi kalbime attım
Kendimi 3 yerimden bıçakladım
Azami hırs yaptım nedense acımadım
Kendimle yeminleştim ve
Dişlerimi sıktım
Yumruklarımı sıkıp tırnaklarımı kırdım
Nedense en çok sigaramı aradım
Tek bir kelime edemedim
Özür dilerim seni üzmek istemedim
En iyisi intihar edeyim dedim,ettim
10 dakikalık yaşam molası verdim
Sanki cehennette bir serinlik kolası içtim
Ve sonra ilk uçakla cehenneme indim
Nedense en çok kusmak istemiştim,senden utandim
Kendimle hiç bu kadar çetin savaşmamıştım
Kendimden köşe bucak kaçtım
Yaşama hakkımı sonuna dek mi kullanmalıyım Tanrım?
Döner başım akar yaşım, kar tutar saçım çölde hayratım
Duvarlar üzerime geldikçe kendime 10 parmaklı bir surat yaptım...

Ben ne savaşlar verdim kendime bir rabbim şahit,
Sor ne zaman vurdun kendini en son
Katilim oldum her gece nedense...

Windows 7 Ultimate'i internetten deneyin!



Çeşitli nedenlerle Windows XP'yi bırakamadıysanız ve Windows 7 Ultimate'i deneyemediyseniz bunu birkaç tıklama ile tarayıcınız içinden gerçekleştirmeniz mümkün.

Gereksinim duyacağınız tek şey ise Internet Explorer tarayıcısını kullanmak, çünkü akış ActiveX üzerinden yapılıyor. Denemek istiyorsanız bu sayfayı açıp 'Launch Virtual Lab' düğmesine basın. Devam etmek için ActiveX eklentisine izin vermeniz gerekiyor. Bunun ardından internet bağlantı hızınıza bağlı olarak bir kaç dakika beklemeniz gerekebilir. Uzaktan bağlantı kurmak isteyip istemediğinizle ilgili iletişim kutusunda da izin sağladıktan sonra Microsoft Virtual Lab'in giriş ekranını göreceksiniz. Burada SEA-WRK-002'yi seçmeniz gerekiyor.

Bu Windows 7, Microsoft'un veri merkezlerinde çalışıyor ve gördüğünüz bu sistemin bir video çıktısı. Sanal Windows 7'de birkaç sınırlama bulunuyor. Örneğin belirli bir süreden sonra Virtual Lab'i tekrar başlatmanız gerekiyor.

Bucaspor 3-5 Fenerbahçe

Buca ile oynadığımız maçlar halı saha havasında geçiyor. Fenerbahçe'ye bu kadar kolay gol atmak, Bucaspor için gelenek haline geldi. Ligin ilk yarısı ve kupa maçından sonra bu sefer 3 golü buldular Fenerbahçe'ye karşı. Trabzonspor'un beraberliği maçın kazanılması ile beraber bizi zirveye taşıyacak ve daha önemlisi son 4 maçımızı kazandığımız takdirde bizi kimseyi beklemden şampiyon yapıcak konuma getirdi. Maçın başlaması ile ilk golü yediğimiz anda aklıma ilk yarıdaki rezalet performansımız geldi. Emre ile hemen cevap verdik ama Musa'nın kaçırdığı golle başlayan ataklarda Buca bu sefer tek vuruşluk bir gol ile öne geçti. Defansın arkasına atılan her top, orta alanda kaybedilen her mücadele bize yol, su, elektrik olarak geri döndü. İlk yarı sergilenen bu çaresizlik umutları tüketmeye ve Buca'nın direncini arttırmaya devam etti ve ikinci yarı golü beklerken Bucaspor bu sefer 3 defans oyuncumuz artı kalecimiz Volkan'a karşı Abdulkadir ile skoru 3-1'e taşıdı ve o an tüm Fenerbahçelilerin üzerine ölüm sessizliği çöktü.Gökhan'ın bireysel çığlığı ile başlayan isyan dalgası penaltı ile sonuçlanınca takım kaptanın ayağından bulduğu golle yeniden hayata döndü ve ardından hemen kaptan yine kafa vurşu ile skoru buldu ve çok kısa bir sürede cehennemden cennete döndük. İlk yarı genel olarak herkes kötü idi ama Caner ve Baroni dışarı alınarak bir hamle yapıldı ve Stoch sol kanatı işlemeye başlarken, oyuna girdikten kısa bir süre sonra topla buluşan Guiza topu ağlara gönderdi. Okçunun zor zamanlar için her zaman bir oku vardır geyiği ile şenlenen bünyeler ardından gelen Santos'un bitirici şutu ile rahatladı. Bu doksan dakika boyunca maçı izleyen bir Fenerbahçe taraftarının kalp elektrosu çekilse eminim tıp dünyası dehşete düşerdi. Gerilim, heyecan, stres artık kan kardeşlerimiz oldu ve takım her seferinde ölü taklidi yapıp son hamle ile işi bitiriyor. Maç bence fazla hafife alınmış ve Trabzonspor'un puan kaybı ile rahatlamıştı oyuncular. Burada bırakın yenilgiyi berabere bile kalınsa yaşınıcak yıkım takımı yeniden hedefe adapte etmede işleri zorlaştırırdı. Önümüzde başlama saatleri aynı 4 maç var ve maçları kazandığımız takdirde olay bizim için mutlu son ile noktalanıcak. Bu maçta bir kez daha göstermiştirki, rakipten bağımsız bir şekilde maça hazırlanmalı ve her maça aynı motivasyonla çıkmalıyız yoksa telafi edilemeyecek sonuçlarla karşılaşabiliriz. Buca ya da Konya yerine her hafta Gaziantep ya da Eskişehir ile oynamak daha iyi gibi duruyor en azından takım maça çok istekli ve azimli başlıyor. Gemi biraz sallandı ama fırtınaya yakalanmadan limana girdi fakat geminin sahibi ve kaptanı ile tayfalarının artık hata yapma lüksleri yok.
 




 
The Infamous Middle Finger