Sen Oyna Kazım Sen Oynaaa !!

Adam sadece yanlış meslek seçmiş o kadar..

Kaç Arda Kaaç !!

:))

Yazık oldu..


Son açıklanan doping testi sonuçlarından sonra, dünyanın en iyi basketbolcularından Diana Taurasi ve dolayısıyla fenerbahçe'ye hakaret içeren yazılar yazan köşe yazarları... ve elbette ki... evet evet siz, sen sen sağdaki, saklanma pişttt arkadaki, aynen sen, sen len gel buraya... anladın sen onu...

Bu konuda atıp tutan tüm yazarların bir süre dötlerinin üzerine oturmakta zorluk çekeceğini tahmin ediyor ve kendilerine ılık suyla popo banyosu öneriyorum..

Ahı tuttu..

4 Kollu üzülmez'in ahı tuttu galiba :)) Beşiktaş,Dinamo Kiev'den 4 yedi..

Epiktetos demiş ki..

Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır.

Desibel Rekoru..

Lig Tv Tribünlerde hep bayanları gösterdi desibel değilde sibel rekoru kırmışızdır heralde..

Despicable Me

Fazlasıyla içten, eğlenceli bir animasyon. hikaye sizi sarıyor. gayet leziz olmuştur efenim. arşive konulası, dosta düşmana tavsiye edilesidir.Ata Demirer'in de ilk animasyon seslendirmesidir.

Zaten..

İnanırsak olur bence..

Hazır sözleşmesi fesh edilmişken ışık hızıyla galatasaray'la anlaşsa, sol kanatta çılgın atsa.Sabri ile muhteşem bir ikili oluştursa ne de güzel olmaz mı.. inanırsak olur bence..

Hotfile,Rapidshare,Fileserve,Megaupload Premium

Son zamanlarda çok kullandığım 2 siteyi paylaşıyorum..İki site de yapıştırdığınız linki premium'a çeviriyor ve son hız indirmenize ve istediğiniz kadar şeyi indirmenize yarıyor.

1.Link : http://www.teraleech.com/
2.Link : http://www.foxleech.com/

Carlos kaçar..

Eski futbolcumuz Roberto Carlos bugün Rus takımı Anzhi Makhachkala ile 2 yıllığına 10 milyon €´luk kontrat imzaladı..Son zamanlarda aldığı tehditler yüzünden olsa gerek..
The Infamous Middle Finger