Boz baykuşlar yapmış yapacağını.. :)

İnci sözlük yapar aga..
01. Firar - 1 Kuralım (Produced by Siyah)
02. Gencay Kaya, Sansar Salvo - Düşler Sahnesi (Produced by Rapozof)
03. Gencay Kaya, Firar - Susmayan Korku (Produced by Siyah & Rapozof)
04. Firar - 4 Dörtlük (Produced by Rapozof)
05. Sansar Salvo, Firar, Mafsal, Narkoz, Rapozof, Xir Gökdeniz, Gencay Kaya - Bunlar Kim (Produced by Moralpartre & Rapozof)
06. Firar, Xir Gökdeniz, Mafsal, Rapozof - Hiphop Versiyon 2 (Produced by Xir Gökdeniz)
07. Mafsal, Sansar Salvo, Firar, Despo, Xir Gökdeniz, Rapozof, Sayedar, Dikta - Bizi Duy (Produced by Dj Artz & Rapozof)
08. Firar - Eski Okul (Produced by Erdi Korkmaz)
09. Firar, Xir Gökdeniz, Gencay Kaya, Mafsal, Sansar Salvo - Her Yol (Produced by Burak Sarıkaya)
10. Sayedar, Mafsal, Firar, Despo, Xir Gökdeniz, Sansar Salvo, Dikta, Narkoz, Gencay Kaya - Kadıköy City (Produced by Rapozof)
11. Narkoz, Firar, Sayyedar, Gencay Kaya, Xir Gökdeniz, Despo, Rapozof, Dikta, Sansar Salvo - Yaylım Ateşi (Produced by Sayedar & Rapozof)
12. Firar, Sansar Salvo - Gerçekler (Produced by Despo)
13. Sansar Salvo, Elçin Orçun - Zülfikar (Produced by Xir Gökdeniz)
14. Firar - Outro (Produced by Rapozof)





Albüm şu anda D&R mağazalarında en çok satan türkçe rap albümü olarak görünüyor..

Cartel geri döndü..

Siz Cartel'den Ceza,Sagopa Kajmer,Saian,Patron,Pit10 vs.den daha öte bir performans ve müzik beklemekle hata yapıyorsunuz.O insanlar yıllarca ara vermişler,bu süreçte de müziklerini geliştirmek adına pek bi çaba göstermedikleri de aşikar.Ama ve lakin ki öyle de değildir.Kim ne derse desin bu adamların her zaman T-rapte el üstünde tutulması gerekir.Çünkü T-rapin yapılabilirliğini çok iyi test etmişler ve gençlere yol açmışlardır..

Sizin mücadeleniz ile hayata direniyoruz..

Geçmiş olsun Rdıvan Dilmen..

Akşam saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye  kaldırılan Rıdvan Dilmen'in kalp krizi geçirdiği öğrenildi.Geçmiş olsun dualarımız seninle..

Kaptan 2 yıl daha bizimle..

Manisaspor 1-3 Fenerbahçem

Güzel bir maç oldu.İki takımda golü düşündüğü için güzel pozisyonlar yaşandı.Fenerbahçe maça çok iyi hazırlanmış.Aynı şekilde manisaspor'da  da hikmet karaman fenerbahçe'yi iyi analiz etmiş duran toplarda durdurdular bizi ama ne çare :) Bence maçın adamı kesinlikle Mehmet Topuz'du çok iyi oynadı koştu,mücadele etti onun çalışma azmi sayesinde de 3. golü bulduk aynı geçen hafta ts'ye attığımız ikinci goldeki gibi katkısı müthişti.Bugün iyi oynadık darısı gelecek haftalara..


Zor deplasman..

Fenerbahçem 2006'dan bu yana Manisa'yla  bir sezonda oynadıkları iki maçtan da galip ayrılmayı başaramadı.İnşallah bu sefer şaytanın bacağını kırarız çok kritik bir dönemden geçiyoruz..Bu arada 20 kişilik takım kadromuzda açıklandı.Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Okan Alkan, İlhan Eker, Joseph Yobo, Diego Lugano, Bekir İrtegün, Andre Santos, Hasan Erbey, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Mehmet Topuz, Gökay İravul, Miroslav Stoch, Mamadou Niang, Issiar Dia, Özer Hurmacı, Alex de Souza, Semih Şentürk.
Kadroda keseceği yabancı bilica olmuş bu maçta Aykut Kocaman'ın.. 




Tebrikler Kızlar

Antreman maçı havasında geçti ama olsun.İnşallah bu sene alacaz kupayı..

başlayalım bakalım..

aklımdan geçen her şeyi yazmak istiyorum buraya..

The Infamous Middle Finger