Gereksiz Gerçekler..

Küfür etmek acıya olan dayanıklılığınızı arttırır.Acı çekerken küfrederseniz acınız belki fiziksel olarak azalmasa da sizin için daha çekilebilir olabilir.Yapılan araştırmada kişilerin elleri buz gibi suya sokuldu, küfür edenler 2 dakika civarında dayanabilirken, etmeyenler 1 dakika 10 sn civarında dayanabildiler.
Bunun kaynağının ise küfrederken kalp atışlarımızın hızlanması çektiğimizin acıya adlettiğimiz önemi azaltmaktadır.Ancak bu yöntemi kullanmak istiyorsanız aklınızda bulunsun, zaten sürekli küfreden birinin acı çekerken küfretmesi pek işe yaramaz o yüzden günlük hayatta daha az küfretmeye çalışın (:

Bu bölüm tamamen alıntıdır.. Gereksiz Gerçekler facebook'ta bi sayfa linkleri de ŞU.. Kelimesi kelimesine alıntıdır..

Enteresan :))

   
    
  

Kendini nefret ettiğin bi şarkıyı söylerken yakalayınca..





+Hem genç hem de güzel bir kız.Hem de istediği herkesi elde edebilecek kadar güzel.Senin elinde ne var?

-Benim de gökyüzüm var, benim denizim var, benim arkadaşlarım var.Sana inat buraya oturuyorum burdan da başka hiçbir yere gitmiyorum.Hadi bakıyim hadi bakıyim.O gemi mutlaka gelicek.

Kısır Döngü #Bobiler

Nöff !!

Jackie Chan :))


 

Filmlerinde sürekli aksiyon barındıran, yemek yerken dahi rahat durmayan, yolda adam gibi yürüyemeyen, paso birilerine dayak atan enterasan adam.bir eksiği var o da bitirici vuruş yapamıyor bu adam. o kadar mütevazi ki bir karizmatik hareket yapsın, bir finish hareketi görelim, şöyle bakmadan bir dirsek koysun iki saat öyle kalsın, fonda coşturan bir müzik olsun.. yok işte, adam mütevazi. mü te va zi !! ha bir de hakkında okuduğum  ilginç bi hikaye var.abimiz gençken bi kavgaya karışıyor. bayağı şiddetli bi kavga oluyor. neyse, kavga bittikten sonra bu bakıyor elinin üstünde bi kemik dışarı çıkmış. bu hemen sarıp sarmalıyor. aman sensei görmesin yoksa siker belâmı diye kimseye de söylemiyor. neyse birkaç gün sonra bakıyor kemik hâlâ dışarda. bu zorluyor içeri girmiyor. töbe yarabbi doktora mı gitsem n'apsam diye düşünürken, bi bakıyor kemik düşüyor. yerine bakıyor yara falan yok. sonra kemiğe dikkatlice bakıyor. dişmiş amına koyim. dişini döktüğü adamın dişi eline yapışmış. kaç gün boyunca o dişle dolaşıp durmuş meğer. yani adamın komikliği kendinden. doğal...

Laaaaan !!

Yılmazz

Ehehe




Jessie: Belaya hazır olun!
James: Hem de çifte belaya!
Jessie: Dünyayı yok olmaktan kurtarmak için!
James: Tüm insanlığı ulusumuzla birleştirmek için!
Jessie: Gerçeğin ve sevginin kötülüklerini açığa vurmak için!
James: Amacımız yıldızlara ulaşıncaya kadar!
Jessie: Jessie!
James: James!
Jessie: Roket takımı her zaman ışık hızıyla hareket eder!
James: Ya teslim olun, ya da savaşmaya hazır olun!
Meowth: Miyav! Bu çok doğru!

Hobaa

The Infamous Middle Finger