Yanımda sigara içen insanlara yapmak istediğim;

durumlarımı beğen duvarındayım xD

İnsanlık Tarihinin En İlginç 10 Ölüm Olayı


1- Amerika’da 1995 yılında bir kola makinesinden bedava içecek almaya çalışan adam makineden fırlayan kutu kolanın kafasına isabet etmesi sonu hayatını kaybetti.

2- Astronot biliminde çığır yaratan Tycho Brahe isimli Danimarkalı bilim adamı tuvalet gitmediği için ölmüştür. 16. yüzyılda yemek bitmeden sofradan kalkılması hoş karşılanmazdı. Tycho Brahe davetli olduğu bir şölene gitmeden tuvalete girmeyi unuttu. Yemekte içki fazla kaçıran bilim adamı tuvalet gitmek için izin isteyemeyecek kadar nazik olduğundan israr kesesi patlamıştır ve 11 gün acı çektikten sonra ölmüştür.

3- Arjantin Buenos Aires’te gerçekleşen ölüm olayında karısını öldürmeye çalışan adam karısını kaldıkları otelin 23. katında aşağıya atar. Kadın aşağı düşerken elektrik tellerine takılır. Karısının ölüp ölmediğinden emin olmak isteyen adam kendisinide aşağı atar, tellere tutunamaması sonucu yere çalırarak hayata veda eder.

4- 1983 yılında Amerika’nın San Diego eyaletinde polisler tarafından hırsızlık yaparken yakalanan kadın eğer kendisini bırakmazlarda ölene kadar nefesini tutcağını söyledi. Polislerin bu isteği kabul etmesi sonucu kadın kendi nefesini tuttu ve morarak öldü.

5- İtalya’da gerçekleşen bir ölüm olayında Pisa kentinde oturan Romollo Ribaldo isimli adam işsiz olduğu için intihar etmeye karar verir. 42 yaşındaki Romollo Ribaldo’ya eşi intihar etmemesi için dil döktü. İkna olan Romollo ağlamaya başladı ve elindeki silahı yere fırlattı ve kötü sürpriz_ Yere düşen silah ateş aldı ve silahtan çıkan kurşun Romollo’nun eşine isabet etti ve kadın öldü.

6- Amerika’da bir hayvanat bahçesinde görevli olan fil bakıcısı rutin temizliğini yaparken filin dışkısı altında kalarak can vermiştir.

7- Khay Rahnajet isimli Iraklı bir terörist içinde bomba düzeneği olan bir paketi posta ile suikast adresine gönderdi. Paketin üzerinde yeteri kadar pul olmadığı için posta servisi paketi geri postalar. Paketi alan acemi terörist pakete bomba düzeneği kurduğunu unutarak paketi açar, bombanın patlaması sonu parçalanarak ölür.

8- Eşine şaka yapmak isteyen Jake Fen isimli bir adam kendisini asmış süsü verir. Eve gelen eşi kocasının kendisini asığı görünce bayılır. Bu sırada kapıyı açık gören komşuları olan kadın içeri girer. Jake ve eşinin öldüğü zanneden kadın evi soymaya karar verir ve ne varsa toplar. Evden topladıkları ile dışarı çıkamak üzere olan kadına Jake tekme atar. Kadın cesedin canlandığını zannederek korkudan ölür.

9- New York’un işlek caddelerinin birinde bir otomobil yürüyen bir yaya hafifçe çarptı. Yaya tam yerden kalkacağı sırada yoldan geçen birisi kalkmazsa sigortadan yüklü miktarda para alabileceğini söyler. Yayada yola tekar yatar. Otomobil sürücüsü ise yayanın yerden kaltığını düşünerek gaza basar ve yaya otomobilin altında ezilere can verir.

10- Mısır’da bir çiftçilik yapan bir adam tavuklarından birinin Nil nehrine düştüğünü farkeder ve tavuğunu kurtarmak için nehre atlar. Fakat girdaba yakalanınca kıyıya dönemez ve yardım ister. Adamın yardımına yetişen oğlu başarılı olmaz ve o da girdaba kapılır. Baba oğul kurtarılmak için yardım istemeye başlarlar. Adamın karısı kızları ve diğer oğlu yardım etmek isterler fakat onlarda başarılı olmazlar. 6 kişilik aile boğularak can verir fakat tavuk kurtulur.

Dans ederken;

Hissettiğim;


Aslında gerçekleşen;

Buzdolabında dondurma gördüğümde;






Kutunun kapağını açıp aslında dondurma değil de bezelye, fasulye falan olduğunu gördüğümde;





Yapmak istediğim;



Ama tek yapabildiğim;


Güzeldi.

Ses sistemi arabanın kendisinden daha pahalı olan araç sahipleri.

Şaka mı la bu :)



ben hayatımda bir kere bindim gondola ve kafama kustum. insan kendi kafasına kusar mı ya? ben kustum. ya baya gondolun en üstünde oturmuştum ben. orda böyle gondol giderken, bir şey oldu açık hava mı çarptı ne olduysa ben böyle bir tuhaf oldum, en üstte ben burda bi kustum, gittim geldim kendi kustuğum kafama geldi böyle ve nasıl anlatamam yani..miden mi bulandı ya? çok özür dilerim.ayyy o anı filan düşündün sen allah kahretsin ya çok özür dilerim gerçekten..

Sizde biraz gayret edin lan.

Oha :)

İbretlik.

Üzerini değiştirirken telefonu koyduğu yeri unutan binlerce genç var.

Albüm tanıtımı dediğin böyle olur.




Milyonlarca Taraftarın Yanyana
Bağırıyorlar Hep Beraber Kolkola
Adınla Takımınla Taraftarınla
En Büyük Sensin Kanarya

Fenerbahce Sen Çok Yaşa
Canım Feda Olsun Sana
Hiç Bir Şeye
Değişilmez
Senin Sevgin Bu Dünyadaa…

Manası çoh derin.

Yaptığım espriye gülmüyorsan, benim komedi seviyemin baya altındasındır.

"Kendinden bahsetsene biraz, boş zamanlarında neler yaparsın?"



Genelde yemek yerim ben. Her şeyi yerim yani. Sorun olmuyor pek. Evet.
The Infamous Middle Finger