DEMİR ELdiven..

Krallar

Perdeyi Nöbetçi Golcü açtı Kral Alex'te son noktayı koydu.

Terbiyesiz..

Böyle karaktersiz adam böyle büyük kulüplere yakışmıyo.Ne yani yaptın hareketi maç mı bitti sonunda karardın kaldın şeyin altı gibi ayıp terbiyesiz herif seni hiç sevmedim sevmemde karaktersiz heriff...

Teşekkürler Çocuklar !


Gs,taraftarıyla birlikte çok iyi oynadı kabul etmek gerekir haddiden fazla pas hatası yapıp pozisyon verdik..Oynamamıza izin vermediler agresif bir yapıda oynadılar.İkinci yarı çok akıllı oynadık,galibiyete uzandık.Beraberlik bile iyidir derken maçı almamız harika oldu.
Gs tribünü ses ve destek bakımından beğendim ancak koregrafi beklentinin çok çok altındaydı ve uygulama başarısızdı.Maratonda ki ve numaralıda ki ensesi kalınlar kartonları bile kaldırmadılar.Bizim tribünü de beğendim yenikken bile posizyonlar da çok iyi çıkışlar yaptılar ikinci yarı tribün çok güzel başladı goller gelince esir aldılar zaten olması gerekendir.

Teşekkürler Alex,teşekkürler çocuklar!

Büyük Maç..

Bugün Büyük Gün Büyük Maç var..Ne Taktik Konuşulur Bu Maçta nede Favori Olur..Bu Maçlarda Şanslı Olan Hırslı Olan Bu Maçın Ağırlığını Kaldıranlar Genelde Başarılı Olur..Aslına Bakarsanız Sadece 3 Puanlık Maç Olarak Bakarsak Eğer , Bizim için Herşey Bitmiyor Aslında Ancak Galatasaray Maçı , Yeni Stad , Yeni Stadda ilk derbi ve Yenilmezlik olması Çok cazip..

Sabırlı Olan Oyunun Ağırlığını Kaldıran Daha Çok basan ve Bol Pas Yapan Maçı Alır Büyük İhtimalle..Hagi Muhtemelen Yılmaz Hoca Gibi Alex'i Kitleyecek Bunu Yapan Teknik Direktörler Genelde Fenerbahçe'yi Kitleyebilirler..Umarım Aykut Kocaman'ın Buna Karşılık Bir B PLANI vardır..

Emrenin Olmaması Bizim Gibi Basan Bir Takım için Şüphesiz Büyük Dezavantaj Olacak Çünkü Emre Takımın En Basan Oyuncusu..Emrenin Olmamasından Dolayı Yabancı Sınırlamasıda Çok Canımızı Yakacak Bu Maçta Mecburen Formsuz Özer ve Sakat Selçuk'u izleyebiliriz..

Muhtemel Kadromuzu Şu Şekilde Bekliyorum.
   
       volkan
gökhan-lugano-yobo-santos
özer-m.topuz-selçuk-dia
           alex
          niang
Ne Konuşursak konuşalım ne yazarsak yazalım Büyük Maç Gene Kendi Bildiğini Okuyacak Taktik Yok Yürek var bu maçta akşam yüreğimizi sağaha koyup bu maçı kazanmamız lazım..Saldır Fenerbahçe..

İyi de Oldu Güzel de Oldu..

Tech Nine, geçtiğimiz günlerde twitter üzerinden yeni albümünde Ceza’nın yer alacağını duyurdu. Eminem, Lil Wayne, T-Pain, Nicki Minaj, Snoop Dogg, Deftones gibi oldukça önemli isimlerin yer alacağı albümde Ceza'nın "World Choppers" adlı şarkıda Tech Nine'a eşlik etmesi bekleniyor. Ceza'nın yer alacağı şarkının diğer konuk sanatçılarına baktığımız zamansa Yelawolf, Busta Rhymes, Twista gibi oldukça mühim isimleri görmek mümkün.

Acılı Bieber !!

Kızların Justin Fanı Olmasının Sebebi; Çok İyi Çiğköfte Yapmasıdır.(Tabi ki Photoshop :) )

...

Dilediğim herşey olmuyor çabalar bazen çok nafile.. Nargilenin dumanına benzer hayallerim,sadece beni zehirler ve uçup gider!

Çevirme..

Mazeretimdin....

Mazeretimdin....
Her suçumda hazretlerimdin yalvarır oldum.
En son halim bir zavallıydı,şimdiki bene beni sorar oldum vallah...
Nezaretimdin...
Karanlıklara bir şiir oldun onca okundun
En son halim bir yabancıydı
Ozan-ı bedbaht kalemini kırdı.

Bloguma Dokunma !!

Fenerbahçe-Konyaspor maçında açılan pankart..

Fenerbahçe 2-0 Konyaspor

Takımı kutluyorum.Nazar değmesin inşaallah.9/9 yaptık.O yüzden ”İyidir İyi” diyelim toteme devam edelim.
Takımın hırsı,iştahı gene yerindeydi.Kadıköy’de artık klasiğimiz oldu ilk 20 dakika ileride basarak kaptığımız toplarla golü bulmak.Gene erken bir gol bulduk ama özellikle Stoch’un şanssızlığı nedeniyle diyelim 2.golü bulacak fırsatları harcadık.5 olurdu ilk yarıda.Gelmeyen 2.gol  Konyaspor’un direncini arttırdı her geçen dakika.Neyseki nobetçi golcümüz Semih derin nefes aldırdı usta bir gol vuruşu ile.Stoch ,Semih abisinden gol vuruş dersleri alsın.. :)
Takım savunmamız da gene iyiydi.Ki ideal 4′lüden Lugano ve A.Santos yokken.Konyaspor Yılmaz Vural’ın felsefesi ile kapanmadan açık futbol oynadı ama pozisyon vermedik.Bu önemli.
  İyi futbol oynamadık deniliyor,ben katılmıyorum.İlk yarı çok iyi oynadık.Stoch’un kaçırdıkları olsa sonuçta alacaktık.Kaldı ki artık iyi futbol değil 3 puan önemli.Bakmayın kıskançlıktan kudurup iyi futbol oynamıyorlar demelerine.Düşüşte olabilir,hep aynı çıkış devam etmez.Önemli olan düşüşü kayıpsız atlatmak.Bu haftayı da atlattık çok şükür.
Çok eleştirdik ilk yarıda haklı olarak Aykut Kocaman,futbolcular ve bolca yönetimi.İkinci yarı enteresan bir şekilde aynı hoca ve oyuncularla farklı bir takım.Elbette bu çok sevindirici.Nedir ? Çubuklunun hakkını veren mücadele ve en önemlisi inşaallah sürdürebiliriz ”Fenerbahçe Futbol Karakteri” oluşuyor yavaş yavaş.Oyunun iki yönünü oynayabilen futbolculardan bol ayağa pas ve dikine hızlı oynayabilen ve çok önemli modern futbolun ögelerinden önde basıp kapılan toplarla gol bulma.İnşaallah bu takım Şampiyon olacak ve nokta atışı 2-3 transferle takım kalitesi daha yukarıya çıkarılacak ve Avrupa’da da başarı kovalanacak.Umarım bu sezon Şampiyon oluruz ve tekrar başa dönmeyiz.Yazık olur çok yazık olur bu ivme yoksa.
Niang çok etkili.Sezon başındaki formuna ulaştı.Biraz gereksiz eforla çabuk yoruluyor yalnız.Buna da dikkat ederse çok daha iyi olacak.Büyük silah.Bir de egoizmden kaçınmalı.

Raiiid !!

Fenerbahçe-Konyaspor

4 maçlık zorlu viraj öncesi son kağıt üzerinde kolay maçımıza çıkıyoruz bu akşam..İkinci yarının başlamasıyla birlikte 8de 8 yapan takımımızın bu akşamki rakibi Konyaspor..Hedef farklı bir galibiyetle alınacak 3 puan..

Gökhan ve Selçuk'un sakatlığı üzerine Santos ve Lugano da cezalı olunca takımda eksik sayısı arttı..Bazı haber kanallarında ve gazetelerde muhtemel kadrolarda Gökhan ilk 11 de yazsa da ben onun bu maçta da oynamaması gerektiğini düşünüyorum..Tamamen düzelsin , iyice dinlensin..Eğer oynamazsa Bekir-Yobo-İlhan(Bilica)-Caner'den oluşan efsane bir geri 4 lü sahada olacak bu akşam..Umarım yedeklerimiz performanslarıyla bizi utandırırlar..

Carlos

Anzhi formasıyla futbol yaşamına devam eden Roberto Carlos şekilden şekile giriyor, girmeye devam ediyor.
The Infamous Middle Finger