Bize hava mı atıyorsun Şeytan Rıdvan?

"Şeytan"ın Sarıyer'de oynadığı yıllar... Büyük takımların gözü Rıdvan'ın üzerinde. O da her maç sahada fırtına gibi esiyor. Ve Sarıyer Fenerbahçe ile karşı karşıya... Rıdvan'ın karşısında iki efsane savunma oyuncusu var, Cem Pamiroğlu ve Erdoğan Arıca. Rıdvan kendisini göstermek için her zaman ki gibi müthiş başlıyor maça. Rıdvan bir Cem Pamiroğlu'nu bir Erdoğan Arıca'yı peşine takıp duruyor. Rıdvan yüzünden iki efsane de rezil durumda.

Yine bir pozisyon sırasında Rıdvan sol kanattan akıyor. Cem Pamiroğlu basıyor tekmeyi. Rıdvan yerde kıvranırken Pamiroğlu yanaşıp, "Bak oğlum. Hava mı atıyorsun sen? Ne o bir sağdan bir soldan. Böyle oynarsan bir yerlerine bir şeyler olacak. Ona göre. Git sol tarafta oyna." Şeytan acı içinde kalkar ama mesajı da alır ve diğer kanada geçer.

Bu kez sol kanatta topla buluşan Rıdvan, bu sefer de Erdoğan Arıca'nın tekmesiyle yerde kalıyor. Rıdvan yerde yine kıvranırken bu kez Arıca, "Ne işin var benim tarafta? Sen sağda oynamıyor musun? Git karşı tarafta oyna yoksa kırarım ayağını." Rıdvan sonunda dayanamaz ve isyan eder, "İyi de abi, Cem abi beni bu kanada yolladı. Sen de git karşıda oyna diyorsun. Ben nerede oynayacağım?"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

The Infamous Middle Finger