Büyük Maç..

Bugün Büyük Gün Büyük Maç var..Ne Taktik Konuşulur Bu Maçta nede Favori Olur..Bu Maçlarda Şanslı Olan Hırslı Olan Bu Maçın Ağırlığını Kaldıranlar Genelde Başarılı Olur..Aslına Bakarsanız Sadece 3 Puanlık Maç Olarak Bakarsak Eğer , Bizim için Herşey Bitmiyor Aslında Ancak Galatasaray Maçı , Yeni Stad , Yeni Stadda ilk derbi ve Yenilmezlik olması Çok cazip..

Sabırlı Olan Oyunun Ağırlığını Kaldıran Daha Çok basan ve Bol Pas Yapan Maçı Alır Büyük İhtimalle..Hagi Muhtemelen Yılmaz Hoca Gibi Alex'i Kitleyecek Bunu Yapan Teknik Direktörler Genelde Fenerbahçe'yi Kitleyebilirler..Umarım Aykut Kocaman'ın Buna Karşılık Bir B PLANI vardır..

Emrenin Olmaması Bizim Gibi Basan Bir Takım için Şüphesiz Büyük Dezavantaj Olacak Çünkü Emre Takımın En Basan Oyuncusu..Emrenin Olmamasından Dolayı Yabancı Sınırlamasıda Çok Canımızı Yakacak Bu Maçta Mecburen Formsuz Özer ve Sakat Selçuk'u izleyebiliriz..

Muhtemel Kadromuzu Şu Şekilde Bekliyorum.
   
       volkan
gökhan-lugano-yobo-santos
özer-m.topuz-selçuk-dia
           alex
          niang
Ne Konuşursak konuşalım ne yazarsak yazalım Büyük Maç Gene Kendi Bildiğini Okuyacak Taktik Yok Yürek var bu maçta akşam yüreğimizi sağaha koyup bu maçı kazanmamız lazım..Saldır Fenerbahçe..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

The Infamous Middle Finger