Fenerbahçe 2-0 Konyaspor

Takımı kutluyorum.Nazar değmesin inşaallah.9/9 yaptık.O yüzden ”İyidir İyi” diyelim toteme devam edelim.
Takımın hırsı,iştahı gene yerindeydi.Kadıköy’de artık klasiğimiz oldu ilk 20 dakika ileride basarak kaptığımız toplarla golü bulmak.Gene erken bir gol bulduk ama özellikle Stoch’un şanssızlığı nedeniyle diyelim 2.golü bulacak fırsatları harcadık.5 olurdu ilk yarıda.Gelmeyen 2.gol  Konyaspor’un direncini arttırdı her geçen dakika.Neyseki nobetçi golcümüz Semih derin nefes aldırdı usta bir gol vuruşu ile.Stoch ,Semih abisinden gol vuruş dersleri alsın.. :)
Takım savunmamız da gene iyiydi.Ki ideal 4′lüden Lugano ve A.Santos yokken.Konyaspor Yılmaz Vural’ın felsefesi ile kapanmadan açık futbol oynadı ama pozisyon vermedik.Bu önemli.
  İyi futbol oynamadık deniliyor,ben katılmıyorum.İlk yarı çok iyi oynadık.Stoch’un kaçırdıkları olsa sonuçta alacaktık.Kaldı ki artık iyi futbol değil 3 puan önemli.Bakmayın kıskançlıktan kudurup iyi futbol oynamıyorlar demelerine.Düşüşte olabilir,hep aynı çıkış devam etmez.Önemli olan düşüşü kayıpsız atlatmak.Bu haftayı da atlattık çok şükür.
Çok eleştirdik ilk yarıda haklı olarak Aykut Kocaman,futbolcular ve bolca yönetimi.İkinci yarı enteresan bir şekilde aynı hoca ve oyuncularla farklı bir takım.Elbette bu çok sevindirici.Nedir ? Çubuklunun hakkını veren mücadele ve en önemlisi inşaallah sürdürebiliriz ”Fenerbahçe Futbol Karakteri” oluşuyor yavaş yavaş.Oyunun iki yönünü oynayabilen futbolculardan bol ayağa pas ve dikine hızlı oynayabilen ve çok önemli modern futbolun ögelerinden önde basıp kapılan toplarla gol bulma.İnşaallah bu takım Şampiyon olacak ve nokta atışı 2-3 transferle takım kalitesi daha yukarıya çıkarılacak ve Avrupa’da da başarı kovalanacak.Umarım bu sezon Şampiyon oluruz ve tekrar başa dönmeyiz.Yazık olur çok yazık olur bu ivme yoksa.
Niang çok etkili.Sezon başındaki formuna ulaştı.Biraz gereksiz eforla çabuk yoruluyor yalnız.Buna da dikkat ederse çok daha iyi olacak.Büyük silah.Bir de egoizmden kaçınmalı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

The Infamous Middle Finger