Sevdiğim Şikeler..



Birkaç örnekle yaptığımız şikeleri hatırlatmak gerekiyordu..Mesela yukarıda ki resimde kazanırsa şampiyon olacak Sivasspor takımını görüyorsunuz..Demek isterdim ama bu Sivasspor'un birkaç yıl önce şampiyonluğa oynarken çekilen bir fotoğraf değil , Fenerbahçe maçı öncesi..Vay be dayanışmaya bak..Şikeyi nasıl paylaşacakları konuşuluyordur belki..?



Sonra bu pozisyon var..Şike ile 55 bin euroluk araba verilen Korcan'ın Stoch'un topuna can havliyle atlayışı ve topu çıkartması..Gerçi şikede her senaryo yazılmıştır..Selçuğun topunu bekliyordur zaten Korcan kesin..

Sonra bu var..Neymiş bakalım bu..?Heh hatırladım..Şike yapan bir başka ünlü isim Mehmet Yıldız'ın ortasıyla gelen ve skoru 3-4 yapan golün ardından yapılan Fenerbahçe santrası..Şikeci Sivaslılara dikkat..Topu bir an önce alıp defanslarında paslaşıcaklar herhalde prese bakılırsa..

Dünden beri yazdığım olay..90+3 , skor 3-4..Top şikeci ama 55bin euroluk spor araba sahibi Korcan'da..Hemen önündeki defans oyuncusu da elleriyle çıkın çıkın diye takıma işaret ediyor..Resimde net anlaşılmıyor , görmek isteyenler youtube'da geniş özetten izleyebilir..Korcan pozisyon devamında topu Fenerbahçe kalesine şişirecek..


Bak bu da var..Şikeyle ligin bitmesine 10 hafta kala Konya maçını alabilen camia neden kalan maçlar arasında en zoru olan Gaziantepspor maçını almadı ki..?Olcan'a bak..Antep'in 10 kişi kaldıktan sonra ki duran topta kalecisini ve arkadaşlarını motive peşinde..?Aynı Gaziantepspor , Trabzon deplasmanında ilk 10 dakikada neden darmadağın oldu peki..?

Aha eski dostum Tomic sen de mi burdasın..Nereye gidiyosun birader kaleyi boşaltmışın..?Ha doğru Fener kalesine..Tamam belki golü atıp beraberliği kurtarırsın böylece Karabükspor'a UEFA Avrupa Ligi kapısını falan aralarsın..Yani vardır bir amaç herhalde..


Ah be Tomic , sen ne yapmışın böyle yahu..?

Fenerbahçe şike falan yapmadı..Aldığımız her maç ortada..Sezon boyu çektiğimiz tüm çileler ortada..


Bu emekler , bu gözyaşları boşuna değildi..


 Alıntı Link

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

The Infamous Middle Finger