Manisaspor 1-2 FENERBAHÇE

Bu sene bir maçta ilk kez bu kadar hırslandım, sinirlendim. Haftalardır kazansak da kazanmasak da söylediğimiz "mücadele" uzun bir zaman sonra Manisaspor maçında uygulandı. İlk yarıda çekilen 17 şutun bir tanesinin bile gol olmaması bizim şanssızlığımızdı. Bienvenu'ye bu maçta kaçırdıklarından dolayı kızamam ama üzüntüm bir sağlam forvetimiz olsa 10 puan fazlamız olabilirdi. Bienvenu'nun canı sağolsun.

Kontrolsüz güç Caner'in müthiş oyunu Stoch'la anlaştığı ilk pozisyonda golü getirdi. Caner bu maç gol dışında da müthişti. Miroslav Stoch Alex'in bölgesinde hiç sırıtmadı. Ama yanındakilerle uyumu Alex kadar iyi değildi. Rakibin kaleyi bulan ilk şutun gol olması da ayrı bir güzellik oldu. Golden sonra embesil Manisalıların tezahüratları maç sonu dönüp dolandı bir taraflarına girdi.

90+5'te Yiğit'in kafasına çarpıp giren gol ilahi adalettir. Maç boyunca çirkeflik yapan şerefsize göz yuman, Bekir'i atmayan, penaltıları es geçen Kuddusi'ye rağmen gelen o gol ilahi adalettir. Saygı duruşunda bile sessiz duramayıp slogan atan, "Fener kümeye" "Koyduk mu" diye bağıran Manisalılara giren o gol ilahi adalettir. Maçın güzel olayları ise Recep Niyaz'ın oynaması ve deplasmana giden taraftarlarımızın performansıydı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

The Infamous Middle Finger