Fenerbahçe 1-0 Gaziantepspor

 

 Hani hakem hatalari ile kaybedilen bir mactan sonra cok bilmis tavirlari ile lafa baslayip, " büyük takimsan hakemi de yeneceksin arkadas" diye nasihat edenler olur ya. Iste bu mac öyle bir mac oldu. Fenerbahce sahada sadece rakibiyle degil maci yönetmekle görevli hakemle de mücadele etti.

Ve 90+4Dakikada attigi gollede o meshur lafin gerceklesmesine neden oldu. Yani Hakemide yendi bu aksam Fenerbahce.

Daha iki hafta önce Müftüoglunun vermedigi penaltidan dolayi hayiflanan Fenerbahce taraftari bu hafta öyle bir hakemin eline düstü ki taraftar müftüoglunu mumla aradi. O bir penaltiyi es gecmisti Göcek bu hafta 3 acik ve net penaltiyi vermedi. Oda yetmemis olacak Nianga hakemi aldatmaya yönelik hareketten sari kart gösterdi.

Hakemin aldanacak bir hali yoktu belki ama acinacak halini tüm Türkiye gördü dün aksam.

Gaziantepli futbolcular hakemin bu tavrindan cok etkilenmis olacaklar ki sahada Fenerbahcelilere yapmadiklari kalmadi. Alexin kafasina 8 dikis atildi. Kaptan yine Kaptanligini yapti ve gemisini terk etmedi o haliyle yine sahanin en iyilerindendi. Niang hastanelik oldu. Emre Güngör, Luganoya Milli Sporumuz olan Güresin nasil yapildigini uygulamali olarak gösterdi ve bütün bunlari hakem seyretmekle yetindi.

Galiba Ahmet Cakarin Tv de söyledikleri dogru. Oguz Sarvan Fenerbahce macina cikacak hakemlere özel terapi uyguluyor. Fenerbahce Stadina gelen hakem sanki transa gecmis hicbir sey görmüyor , duymuyor. Fenerbahceye karsi MHK nin takindigi bu tavir bu hafta geri tepti. Bomba ellerinde patladi. Bakalim önümzdeki haftalarda hangi hakem süprizleriyle karsilasacagiz.

Olsun Fenerbahce icin artik farketmez nasil olsa Hakemide yenmeyi ögrendi. E büyük takim olmak kolay degil. 
Bir de Santos'un maçtan sonra yaptığı 'Taraftar benim ismimi bağırdı, o kadar duygulandım ki ağladım'' demesi çok güzel bence..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

The Infamous Middle Finger